Paasberg nieuws

Cultheld John Linford: "Ik had achteraf bij Fortuna Sittard moeten blijven"

Vandaag om 14:00  Van weinig keuzes die hij maakte in zijn kleurrijke voetbalcarrière heeft John Linford spijt. "Maar als ik één ding moet noemen, is dat mijn besluit om een contractverlenging bij Fortuna Sittard niet te tekenen. Ik wilde terug naar Engeland. Naar mijn pub. Dat had ik achteraf niet moeten doen." In Sittard staat de nu 64-jarige Engelsman nog altijd bekend als cultheld. meer »

Adrie Moulijn: "Zelfs kinderen komen naar me toe om te vragen of ik de vrouw van Coen ben"

Vandaag om 12:00  Coen Moulijn is zonder twijfel een van de beste nummers 11 die Nederland ooit heeft gekend. Elf jaar na zijn dood is de Feyenoord legende nog altijd op diverse manieren zichtbaar in Rotterdam. Weduwe Adrie Moulijn is daar trots op. "Coen wilde nooit iets negatiefs horen over Feyenoord." meer »

Yassine Abdellaoui wil na schietpartij verder als trainer: "Veel trainers zijn mooieverhalenvertellers"

Vandaag om 10:00  Acties maken. Tegenstanders dollen, zoveel mogelijk assists geven en scoren. Zo zag het leven van Yassine Abdellaoui twintig jaar geleden eruit. Na een lange afwezigheid keerde de 46-jarige voormalige linksbuiten van onder meer Willem II als trainer terug in de voetbalwereld. Bij De Volewijckers zorgde een schietpartij voor een valse start, nu vormt de coronacrisis een barrière. "Ik wil voetballers laten nadenken. Van Powerpointtrainers hebben we er in Nederland al genoeg." meer »

Spelers die pikante overstap maakten naar rivaal

Gisteren om 16:12  Wilfired Bony is terug in Nederland. En het is niet Vitesse waar hij zal terugkeren. Nee, hij gaat naar de aartsrivaal uit Nijmegen, NEC. Een pikante terugkeer voor de Ivoriaanse spits, maar hij is niet de eerste speler die gespeeld zal hebben voor twee rivaliserende clubs. meer »

De toptalenten van Bayer Leverkusen

Gisteren om 15:10  Bayer Leverkusen beleeft tot nu toe een uitstekend seizoen. De Duitse club staat derde en is vanwege frivool aanvallend voetbal een van de spraakmakers in de Bundesliga. Leverkusen doet dit met een piepjonge selectie. Alleen RB Leipzig en VfB Stuttgart beschikken over een jonger team in de Bundesliga. Deze twee factoren zorgen dus voor een hoop talenten. Hier een aantal toptalenten van Bayer Leverkusen uitgelicht. meer »

Dit zijn de kwartfinales van de Afrika Cup

26 januari 2022 22:55  Nadat Equatoriaal-Guinea woensdagavond sensationeel van Mali won, zitten de achtste finales van de Afrika Cup erop. We zagen een paar verrassingen in deze schifting, maar nu we de laatste week ingaan wachten ons nog wat heel interessante ontmoetingen. We bieden vast een overzichtje: dit zijn de kwartfinales op de Afrika Cup. meer »