Paasberg nieuws

Samenvatting VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-3)

Vandaag om 12:00  Ronald Koeman zal tevreden terugkijken op de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. FC Barcelona speelde onder aanvoering van veel talenten en Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay een prima pot. Er werd, mede door een prachtig doelpunt van Memphis, met 0-3 gewonnen. meer »

Deze talenten hopen op een doorbraak bij Feyenoord

Vandaag om 11:00  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Feyenoord maken de volgende vijf talenten indruk. meer »

Samenvatting RB Leipzig - Ajax (1-1)

Gisteren om 20:58  Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij voor Ajax en dus raakt de ploeg steeds meer compleet. Tegen RB Leipzig waren vrijwel alle internationals er weer bij en zij hielpen de Amsterdammers al snel aan de voorsprong dankzij Dusan Tadic. Uiteindelijk werd de voorsprong echter nog uit handen gegeven. meer »

Deze talenten hopen op een doorbraak bij Ajax

Gisteren om 12:03  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Ajax maken de volgende vijf talenten indruk. meer »

Deze oefenwedstrijden maken je weekend extra leuk

Gisteren om 7:00  Het is weer weekend en omdat het nieuwe seizoen nog niet officieel begonnen is, is het voor de voetballiefhebbers toch een beetje behelpen met oefenwedstrijden. Dit weekend staan er echter wel een aantal erg aantrekkelijke oefenwedstrijden op de rol: zo spelen  Ajax en AZ tegen prestigieuze Duitse tegenstanders en nemen ploegen uit de Eredivisie het alvast tegen elkaar op. meer »

Patrik Schick maakt mooiste goal EURO 2020; winnares Lola Flohr mag prijs overhandigen

30 juli 2021 18:00  De namen zijn bekend. Patrik Schick heeft het mooiste doelpunt van EURO 2020 gemaakt. De international van Tsjechië ontvangt daarvoor een unieke trofee, die beschikbaar is gesteld door Gazprom. De winnaar werd gekozen door een internationale sportjury bestaande uit jonge journalisten uit de elf landen, die als gastheer dienden van het afgelopen EK. De deelnemende kinderen tussen twaalf en veertien jaar volbrachten diverse journalistieke activiteiten. De winnaar van elk land mag naar Zwitserland om de trofee persoonlijk aan Schick te overhandigen. Ook de Nederlandse winnaar dus: Lola Flohr. meer »