Sponsor mogelijkheden

Sponsoring

SV de Paasberg groeit! En dat gaat gepaard met een groei in het aantal partners.
Samenwerken met de Paasberg betekent een optimale inzet van sterktes, van zowel die van u als die van de Paasberg. We moeten immers beiden baat hebben bij ons partnerschap! De Paasberg zet hier maximaal op in, door uw wensen en onze mogelijkheden op de best mogelijke manier te laten samenkomen. Openheid en vertrouwen zijn hierin kernwaarden.

De Paasberg heeft als doel om al zijn spelers een gedegen opleiding te geven. Daarvoor zijn gekwalificeerde trainers en goede faciliteiten nodig. Dit vraagt een gezonde financiële basis en met deze ambities is contributie alleen niet voldoende als inkomstenbron.
De Paasberg heeft een rijke historie en daar zijn we trots op. De Paasberg waardeert de steun van onze partners en de toegevoegde waarde die deze partners hebben voor de vereniging. Professionaliteit staat enorm hoog in het vaandel en dit uit zich in meerdere aantrekkelijke mogelijkheden voor uw organisatie, bedrijf of instelling. We zijn op zoek naar samenwerkingspartners die, net als wij, willen bouwen aan een gezonde toekomst. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat uw wensen zijn en hoe wij hierin zouden kunnen voorzien.

Voor de leden van onze vereniging zijn vriendschap en ontspanning minstens zulke belangrijke waarden als presteren en winnen. Daarnaast stelt de Paasberg zich ten doel zich in te zetten voor een breder publiek, vanwege onze maatschappelijke
verantwoordelijkheid. Zo zijn we bezig met het energiezuiniger maken van ons complexaan en richten wij ons op de plaatselijke jeugd die we graag willen enthousiasmeren om bij onze vereniging te komen spelen. Heden, verleden en toekomst worden op deze manier perfect met elkaar verbonden.
Heeft u interesse in een samenwerking met s.v. de Paasberg en wilt u uw organisatie via onze vereniging extra profileren? Neem dan telefonisch contact op met de commerciële afdeling van de Paasberg om de mogelijkheden te bespreken:

Zaken via mail of persoonlijk: