SnertCup

De SnertCup

De Paasberg kent een rijke en lange geschiedenis. We zijn namelijk de oudste amateur voetbalvereniging van Arnhem. Onze oprichting stamt alweer uit het jaar 1909. Om onze "roots" niet te vergeten organiseren we elk jaar weer de SnertCup. Oud Hertog Hendrik en GOVA leden gaan hier lekker met elkaar de wei in. Na het sportieve volgt er een lekker hapje in het clubhuis en wederom maken er weer een feestje van. Veteranen, maar ook jonge leden gaan hier gezamenlijk met elkaar om. Mooi toch, hier leven we toch voor?

PHOTO-2024-01-09-18-56-15.jpg