Aanmelding Club van 50 / 100

De Paasberg groeit!
Talloze, veelal jonge, voetballers vinden weer hun weg naar SV de Paasberg. Tegelijkertijd merken we dat onze faciliteiten uit de voegen barsten. Ook de staat van de kleedkamers schreeuwt om renovatie. Kortom er zijn grote investeringen nodig. En met alleen de ledencontributie redden we het niet... Meld je daarom vandaag nog aan via onderstaand formulier.

Als bijzonder gewaardeerd lid van de Club van 50 en 100 krijg je een naamsvermelding op het bord in ons clubhuis. Anoniem geven kan uiteraard ook.

Vul daarom onderstaand formulier in en ondersteun SV de Paasberg om haar doelen te verwezenlijken.

Aanmelding Club van 50 - 100

aantal
x € 50,00
aantal
x € 100,00

Het bankrekeningnummer voor het incasseren van uw contributie en/of bijdrage.

Akkoordverklaringen Machtiging –Doorlopend/periodiek SEPA
Door het inzenden van dit aanvraagformulier word je – zoals je hebt aangegeven – Niet-spelend lid  van SV de Paasberg. Je lidmaatschap of bijdrage loopt tot 1 juli a.s. en wordt daarna automatisch telkens voor 1 jaar verlengd. Tenzij je vóór 15 juni via het opzegformulier hebt opgezegd en SV de Paasberg de opzegging per e-mail heeft bevestigd. Tussentijdse opzegging van Niet-spelend lid, Club van 100 lid of Vriend van SV de Paasberg is niet mogelijk. De contributie of bijdrage wordt automatisch jaarlijks door SV de Paasberg geïncasseerd.

* = verplicht