Aanmelden spelend lid

Aanmelding spelend lid

Legitimatie is alleen vereist bij leden vanaf 16 jaar. Een kopie hiervan kan ingeleverd worden bij de ledenadministratie.

Legitimatie is alleen vereist bij leden vanaf 14 jaar. Een kopie hiervan kan ingeleverd worden bij de ledenadministratie.

Indien u gebruik wilt maken van de Gelrepas, voer hier dan de laatste 8 cijfers van het Gelrepasnummer in!

Maakt u geen gebruik van de Gelrepas, sla dit veld dan over.

Er kan alleen betaald worden per automatisch incasso. Lidmaatschap loopt van 01-07 t/m 30-06. Afmeldingen dienen te geschieden voor 30-06.
Bij niet tijdige of tussentijdse beëindiging wordt de contributie over het seizoen alsnog volledig in rekening gebracht. Door dit formulier in te vullen, verleen je een incassomachtiging aan SV de Paasberg om de contributie van jouw rekening af te schrijven.

Ondertekening de benodigde (aanvullende) stukken kun je afgeven bij het wedstrijdsecretariaat van SV de Paasberg of mailen naar [email protected]

Akkoordverklaringen Machtiging –Doorlopend/periodiek SEPA
Door het inzenden van dit aanvraagformulier word je – zoals je hebt aangegeven – Spelend lid  van SV De Paasberg. Je lidmaatschap of bijdrage loopt tot 1 juli a.s. en wordt daarna automatisch telkens voor 1 jaar verlengd. Tenzij je vóór 15 juni via het opzegformulier hebt opgezegd en SV De Paasberg de opzegging per e-mail heeft bevestigd. Tussentijdse opzegging van Niet-spelend lid, Club van 100 lid of Vriend van SV de Paasberg is niet mogelijk. De contributie of bijdrage wordt automatisch jaarlijks door SV de Paasberg geïncasseerd.

* = verplicht