Davy Beekhuizen Toernooi

Het Davy Beekhuizen toernooi is 1 van onze vaste toernooien elk jaar. Dit toernooi is opgedragen aan de helaas veel te vroeg overleden Davy, die helaas maar 30 kaarsjes mocht uitblazen. Dit is 1 van de toernooien waarop wij elk jaar onze gedachten bij een ieder die ons is ontvallen  kunnen richten. Meestal doen er rond de 8 tot 10 teams mee. Na het voetbal feesten we gezellig door in het clubhuis onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de muziekale sfeer gooien we er een DJ of zanger(s) in.

WhatsApp_Image_2024-06-08_at_14.59.30.jpeg