Club van 50/100

De Paasberg groeit!
Talloze, veelal jonge, voetballers vinden weer hun weg naar SV de Paasberg. Tegelijkertijd merken we dat onze faciliteiten uit de voegen barsten. Ook de staat van de kleedkamers en de toiletgroepen schreeuwen om renovatie. Kortom er zijn grote investeringen nodig. En met alleen de ledencontributie redden we het niet... Meld je daarom vandaag nog aan via onderstaand formulier.

Als bijzonder gewaardeerd lid van de Club van 50 en 100 krijg je een naamsvermelding op het bord in ons clubhuis. Anoniem geven kan uiteraard ook.

Dus kom er bij en druk op de JA knop. We zijn je eeuwig dankbaar.

Ja_knop.jpeg