Bestuurlijke organisatie

Bestuur
Het bestuur heeft de leiding van SV de Paasberg en is eindverantwoordelijk voor alle bestuurlijke, financiële en organisatorische zaken van de vereniging. De samenstelling, taakverdeling en bevoegdheden van het bestuur staan beschreven in statuten, huishoudelijk reglement en functiebeschrijvingen.

Het bestuur van de Paasberg bestaat uit de volgende functies/personen (contactgegevens staan bij Contactpersonen):
Voorzitter en perswoordvoerder: Gino Koenders.
Bestuurslid Voetbalzaken en Sponsoring: Daan Zweers.
Bestuurslid Jeugdzaken: Hans Dicks.
Bestuurlid Algemene Zaken: Willem Onstein.
Bestuurslid Financiële Zaken (penningmeester): Adrie van der Beek.
Secretaris: Mr. Dirkje Zevenhuizen

Het bestuur houdt zich bezig met het uitstippelen en (laten) uitvoeren van het verenigingsbeleid. Daarnaast stelt het bestuur allerlei reglementen op zoals de vrijwilligersregeling, gedragscode en het tuchtreglement. Het bestuur wordt ondersteund door commissies en legt verantwoording af aan de Algemene ledenvergadering (ALV). Het bestuur volgt de Code Goed Sportbestuur van NOC/NSF.

Zelfregelende commissies
SV de Paasberg werkt met zelfregelende commissies. Met eigen taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en budget. De commissies werken zelfstandig, zijn oplossingsgericht en werven zelf nieuwe commissieleden. Ze zoeken tijdig afstemming onder elkaar en doen alleen in ‘noodgevallen’ een beroep op het bestuur.

SV de Paasberg heeft de volgende commissies:
  • Paasberg Voetbal Academie (jeugdafdeling).
  • Horecacommissie.
  • Onderhoudsgroep.
  • Sponsorcommissie

Algemene ledenvergadering (ALV)
De Algemene ledenvergadering (ALV) is het hoogste orgaan van SV de Paasberg. Daarin nemen de leden samen alle belangrijke besluiten over beleid, reglementen en procedures. Het bestuur voert deze besluiten uit. De ALV vindt één keer per jaar plaats. Tijdens de ALV kijken we vooruit, naar het volgende seizoen en de toekomsten kijken we terug naar het afgelopen seizoen en hoe dat sportief en financieel is verlopen is. Alle leden en kaderleden van 18 jaar en ouder zijn welkom op de ALV om mee te praten over het beleid van SV de Paasberg en hebben stemrecht. Ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom, maar hebben formeel geen stemrecht.

Samenwerking
SV de Paasberg werkt op verschillende manieren en op verschillende gebieden samen met diverse organisaties zoals:
Gemeente Arnhem
Sportbedrijf Arnhem.
Sponsors en leveranciers.
Buurt- en wijkverenigingen.
Scholen in omgeving Geitenkamp / Paasberg / Monnikenhuizen
CIOS, HAN en andere onderwijsinstellingen.
COA, politie en andere instanties.
KNVB, Vitesse, Arnhemse Sport Federatie (ASF) en Arnhemse Voetbal Federatie (AVF).

Correspondentieadres
SV de Paasberg