UPDATE: EINDE HUIDIG SEIZOEN - CONTRIBUTIE

1 april 2020 9:30

Beste leden,
Als SV de Paasberg worden ook wij geconfronteerd met de richtlijnen van de overheid en is het sportpark door de gemeente gesloten. Er kunnen dus geen activiteiten bij SV de Paasberg plaatsvinden.

Na de verscherpte maatregelen die de overheid heeft afgekondigd, blijkt dat de termijn voor de maatregelen is verlengd tot 28 april 2020. Tevens heeft de KNVB besloten om de competitie als beëindigd te zien.
Door enkele leden werd de vraag gesteld of er wel contributie betaald moet worden, wanneer er niet feitelijk wordt gevoetbald. Het antwoord is: ja! Het is zo bij een vereniging ( volgens onze statuten) dat men contributie betaalt omdat men lid is van de vereniging. Hier staan geen verplichte tegenprestaties of diensten tegenover.

Het is dus niet zo dat als er niet gespeeld of getraind kan worden je geen contributie zou hoeven te betalen. Jullie begrijpen hopelijk dat ook bij SV de Paasberg de contributie ook gewoon erg hard nodig is, omdat het merendeel van de kosten vast zijn en gewoon doorgaan. Uiteraard vallen enkele variabele kosten weg of terug, maar daar staat helaas ook het terugvallen van inkomsten uit bijvoorbeeld de kantine tegenover.

Met sportvriendelijke groet,
Bestuur SV De Paasberg