De Paasberg overtuigd opnieuw tegen DVV: 5-2

28 september 2019 18:30

De Paasberg won ook de tweede competitiewedstrijd tegen DVV op het eigen sportpark De Paasberg . Beide ploegen begonnen gretig aan de wedstrijd en na twintig minuten kwam De Paasberg met ietwat geluk op voorsprong. DVV kwam echter snel terug in de wedstrijd en bracht de stand op gelijke hoogte na een terecht gegeven penalty wegens vasthouden door de uitstekend fluitende scheidsrechter Schoonhoven uit Elburg. Daar waar DVV veel de lange bal hanteerde bleef De Paasberg technisch verzorgd voetbal spelen en wist voor de thee nog tweemaal te scoren. (3-1) Na rust scoorde De Paasberg al snel de 4-1. DVV drong daarna nog aan en door een fout in de verdediging van De Paasberg kwam de ploeg uit Duiven op 4-2. Even later maakte De Paasberg een einde aan alle illusies door de wedstrijd in het slot te gooien. Eindstand 5-2.