Deze topclubs zijn voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer

Vandaag om 15:16  Het gaat een drukke zomer worden voor de beste trainers van Europa. De grootste clubs van Europa hebben al afscheid genomen, of nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van hun coach. ELF Voetbal zet deze clubs voor je op een rij. meer »

Maak kennis met Stade Brest: De stuntclub die tweede staat in Ligue 1

Vandaag om 12:36  Afgelopen seizoen verraste RC Lens in de Franse Ligue 1 vriend en vijand met een historische tweede plek. De ploeg greep net naast de titel. Het verschil met Paris Saint-Germain was slechts één punt. De stuntclub uit Noord-Frankrijk kon die lijn dit seizoen echter niet doortrekken, maar er is wel weer een nieuwe revelatie opgestaan. Stade Brest is in 2024 niet af te stoppen in de Ligue 1. meer »

Fortuna Sittard-spits Kaj Sierhuis blinkt uit in meerdere sporten: "Ik gooi regelmatig een 180"

23 februari 2024 14:00  Hij behaalde zijn vwo-diploma zonder zich bovenmatig in te spannen. Tegelijk doorliep Kaj Sierhuis de jeugdopleiding van Ajax waar hij tegen PSV debuteerde in de Eredivisie. Via FC Groningen, Heracles Almelo en Stade de Reims keerde de nu 25-jarige aanvaller dit seizoen in de Nederlandse competitie terug in het shirt van Fortuna Sittard. In zijn vrije tijd is darten zijn manier om tot rust te komen. "Ik kan zo twee uur staan gooien thuis." meer »

FC Eindhoven brengt fysieke wedstrijdaffiches terug in straatbeeld

23 februari 2024 12:00  FC Eindhoven meer zichtbaar maken. Landelijk, maar zeker ook in de stad. Een denktank boog zich daar enkele jaren geleden samen met de club over. Een onafhankelijk supportersinitiatief pakt daarop nu door. Nadat er reeds bijzondere wedstrijdaffiches te zien waren op social media, keren deze komende maand ook terug op bekende plekken in de Brabantse stad. "Een mooi middel om de betrokkenheid te vergroten." meer »

Oud-Ajax aanvaller Edgar Manucharyan: "Ik vind een bezoek aan de ArenA nog te moeilijk"

23 februari 2024 10:00  Hij was een van de meest begeerde talenten in Europa. In de zomer van 2005 tekende Edgar Manucharyan bij Ajax. De Armeense vleugelaanvaller, nu 36 jaar, draagt de club nog altijd een warm hart toe, maar wist de torenhoge verwachtingen in Amsterdam door fysiek ongemak nooit volledig waar te maken. "Ik kom twee à drie keer jaar naar Nederland, maar een bezoek aan de ArenA sla ik altijd over. Dat vind ik nog te moeilijk." meer »

Samenvatting AS Roma - Feyenoord 1-1, 4-2 na strafschoppen (Europa League)

23 februari 2024 9:00  Feyenoord is Europees uitgeschakeld. Donderdagavond liep de formatie van trainer Arne Slot zich (opnieuw) stuk op AS Roma. De return eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na een doelpuntloze verlenging moesten strafschoppen de winnaar uitwijzen. De Italiaanse ploeg was daarin met 4-2 te sterk. meer »