Jeffrey Talan: "Louis van Gaal blies me van mijn stoel"

Gisteren om 14:08  Jeffrey Talan maakte in 2000 onder bondscoach Louis van Gaal zijn enige doelpunt in het Nederlands elftal. In ELF Voetbal nummer 12 spraken we de huidig assistent-trainer van Almere City over zijn meest dierbare herinnering aan Van Gaal. "Alsof hij boos was, maar dan zonder reden." meer »

Voetbalschoenen kopen: waar moet je op letten?

Gisteren om 10:23  Eens per jaar, twee jaar of voor sommigen zelfs halfjaar is het weer zover: tijd voor nieuwe voetbalschoenen. Je oude paar is kapot, te klein of gewoon niet meer jouw smaak. Nieuwe voetbalschoenen kopen dus! Maar waar moet je op letten? Wij leggen het uit! meer »

Anton Fase bevond zich in Bulgarije in het wilde westen: ?De geruchten gingen dat de clubpresident was ontvoerd door de maffia?

6 december 2022 9:00  FK Kauno Zalgiris gaat Europa in. Anton Fase (22) schoot zijn ploeg hoogstpersoonlijk naar een clubrecord in de Litouwse competitie: tweede. Voorafgaand aan het sportieve succes ging echter een hoop ellende in Bulgarije. Hij vertelt over een gegijzelde president, betalingsproblemen en premies.   meer »

Vijf bijzondere statistieken over de achtste finale tussen Marokko en Spanje

5 december 2022 22:08  Morgen om 16.00 kruisen twee buurlanden van verschillende continenten de degens op het WK. Marokko hoopt te stunten tegen Spanje, dat tweede werd in de poule achter Japan. Een bijzonder duel op meerdere fronten. ELF Voetbal verzamelde vijf bijzondere statistieken meer »

Sontje Hansen en Ajax in impasse over contract: liggen er kansen voor de aanvaller in Amsterdam?

5 december 2022 16:45  Een opvallende naam die mist in de trainingskampselectie van Ajax is die van Sontje Hansen. Maandagmiddag maakte Alfred Schreuder bekend waarom hij de twintigjarige aanvaller besloot thuis te laten.  "Wij vinden dat hij moet bijtekenen bij Ajax", zegt Schreuder. Ajax wil hiermee een herhaling van het Brobbey-scenario voorkomen. meer »

De VS biedt excuses aan na vlagcoup - verslag Kelbet.nl

5 december 2022 13:48  Kelbet.nl en wij hebben de handen ineengeslagen om je het laatste nieuws over het WK 2022 in Qatar te brengen. Van teamnieuws, wedstrijden en uitslagen tot transferroddels en inzicht achter de schermen, wij zijn er voor je bij elke stap. Zorg er dus voor dat je op de hoogte blijft van het toernooi en geen enkel detail mist. Met ons partnerschap blijf je zeker op de hoogte! meer »