Home - sv de Paasberg

Wodanseck JMO 10 - Paasberg JMO 10

Gisteren, 2 februari 11:00  Wodanseck JMO 10 - Paasberg JMO 10 Zaterdag 28 januari waren wij om 9:30 uur te gast bij Wodanseck in Wolfheze. Een kleine voetbalclub met nog maar een paar teams. Maar we werden netjes ontvangen en naar onze kleedkamer begeleid door de dames aan de bar. Ons team ging zich in de tenues omkleden en we begonnen met onze oefeningen om daarna te starten met de wedstrijd. Het grasveld was een echt knollenveld, maar goed. We begonnen goed met 0-1 voor, al snel werd het 1-1, 2-1 achter en met de stand 3-2 achter gingen we de laatste 12,5 minuut in. We moesten trachten om dit resultaat te verbeteren en het hele team deed zijn best en inderdaad met een eindstand van 4-4 moet eerlijk gezegd worden dat dit verdiend was. We hadden meer schoten op het doel bij de tegenstander, maar de keeper hield ze netjes tegen. Mooie wedstrijd waar de twee teams aardig aan elkaar gewaagd waren einduitslag 4-4.

Zaterdag 21 januari VDZ 10-3 tegen Paasberg 10-1

25 januari 12:45  Zaterdag 21 januari VDZ 10-3 tegen Paasberg 10-1 Afgelopen zaterdag was het zover, ons team mocht eindelijk na de winterstop weer beginnen met voetballen. En we mochten beginnen met VDZ, ons team was van de 4e klasse naar de 3e klasse gepromoveerd dus de meiden en jongens mochten ertegenaan. En het begon vrij goed we hielden 3x12,5 minuut stand met een uitslag van 3-3 gelijk maar in de laatste 12,5 minuut viel onze verdediging om en was dit team van VDZ te sterk voor ons. Er moet bij gezegd worden dat we niet als team geheel compleet waren, maar geen excuus, het was een mooie wedstrijd waar we weer wat van geleerd hebben op naar de volgende wedstrijd! Einduitslag 8-3 verloren.

Zaterdag 14 januari snertcup bij s.v. de Paasberg.

7 januari 10:45  Zaterdag 14 januari snertcup bij s.v. de Paasberg Van 12:00 uur t/m 16:00 uur strijden verschillende voetbalteams om de felbegeerde snertcup wisselbeker. Kom dat zien! Daarna feest met DJ Kevin.

25 jaar lidmaatschap van s.v. de Paasberg

7 januari 10:15  Op vrijdagavond 6 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie kregen de volgende leden van de s.v. de Paasberg: Dave van der Beek, Appie Driessen, Tjalling Koster, Dik de Goede en Hemmy Singendonk een aandenken vanwege 25 jaar lidmaatschap van s.v. de Paasberg. Voor de rest was het een gezellige nieuwjaarsreceptie waar Adrie van der Beek nog een kleine toespraak hield. En de aanwezige werden voorzien van drankje en hapje. DJ. Kevin zorgde voor de muzikale bijdrage. Complimenten aan het bestuur e.a. voor de leuke avond.

Willem Onstein toegetreden tot het bestuur

16 december 12:15  Tijdens de buitengewone ledenvergadering is Willem Onstein toegetreden tot het bestuur. Zijn functie wordt 2e voorzitter. Ronald Mus gaat van 2e voorzitter naar technische zaken. De andere bestuursleden hebben besloten om nog een jaar door te gaan.

contributieverhoging

16 december 12:15  Het bestuur heeft tijdens de buitengewone ledenvergadering toestemming gekregen om een contributieverhoging door te voeren. Bij de senioren gaat de contributie met € 2,00 per maand omhoog. Bij de niet spelende leden, jeugdleden, 18+, 35+ en 45+ gaat de contributie met € 1,00 per maand omhoog. Ingaande per januari 2023.