Eindbazentoernooi 2021

23 december 21:30  Beste allemaal, De kerstvakantie is ineens een week langer geworden en voor kinderen en jongeren is er door de lockdown ineens minder mogelijk dan in een normale kerstvakantie. Rond oudjaar geldt dat helemaal, zeker nu er ook een vuurwerkverbod geldt. Het KNVB Eindbazentoernooi De KNVB en eMense hebben daarom het Eindbazentoernooi in het leven geroepen: een FIFA-toernooi dat kinderen en jongeren vanuit huis kunnen spelen op oudjaarsdag. Dit toernooi vindt in veel gemeenten door het land plaats en ’s avonds is er een finale die gehost wordt door E-sporter en YouTuber Koen Weijland. Als gemeente Arnhem hebben we besloten ook mee te doen aan dit initiatief. Voor alle Arnhemse kinderen en jongeren is het gratis om mee te doen. Via deze link kunnen zij zich inschrijven: https://forms.gle/2YcF7hW3DHnNF9hr8

Halloween gaat niet door

3 november 14:45  A.s. Zaterdag 6 november gaat de geplande halloween niet door. Dit i.v.m. omstandigheden.

Uitnodiging Algemene Jaar Vergadering

13 oktober 22:30  Hierbij nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Jaar Vergadering van SV De Paasberg op sportpark De Paasberg, Vondellaan 121 te Arnhem. De vergadering zal zijn op: Maandag 25 oktober 2021 aanvang 20.00 uur. Agenda Opening voorzitter 1. Mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Notulen jaarvergadering 2018/2019 4. Jaarverslag 2019/2020 2020/2021 secretaris 5. Verslag kascontrolecommissie 6. Jaarverslag 2019/2020 2020/2021 penningmeester 7. Benoeming kascontrolecommissie 8. Bestuursverkiezing * 9. Rondvraag 10.Sluiting voorzitter · Eef Janzen is gestopt als bestuurslid Technische zaken. · Als kandidaat voor deze functie heeft Gino Koenders zich aangemeld. · Andere kandidaten kunnen zich tot 3x24 uur voor de ledenvergadering schriftelijk of via de mail opgeven bij de secretaris. · Mario Hagen, Ronald Mus, Bennie Slangenwal en Daniël Zweers waren aftredend, maar door de Corona perikelen hebben ze besloten om er nog een jaar aan toe te voegen.

Gratis theathervoorstelling:"Pap, Doe normaal!"

7 oktober 10:00  Bijzondere voorstelling voor ouders (én hun kind!) We mogen alle ouders van onze leerlingen iets héél bijzonders aanbieden. Op zondagmiddag 24 oktober aanstaande kun je in het Stadstheater GRATIS naar de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’. Sterker nog, als je kind tien jaar of ouder is mag je die meenemen en de voorstelling als gezin beleven. Bestel nu je vrijkaartjes, want vol is vol! Huiswerk moeten maken. Taalgebruik op social media. Sportwedstrijd winnen. De eerste verkering. Het schoolfeest waar van alles gebeurt… Het komt allemaal voorbij in deze voorstelling met een lach en een traan; leuk en interessant voor álle ouders. De uitvoering op zondagmiddag 24 oktober is in het Stadstheater in Arnhem. De inloop is vanaf 14.00 uur, de voorstelling zelf van 14.30 tot 15.45 uur (zonder pauze). Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar – dankzij de gemeente Arnhem – is de toegang is dit keer dus gratis! Maar let wel op: als je je kind meeneemt moet ie, gezien de situaties die in de voorstelling voorkomen, dus tien jaar of ouder zijn; je moet van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben (mits dertien jaar of ouder); en je moet je van te voren aanmelden, via www.papdoenormaal.nl. Daar is ook meer informatie te vinden. Tot zondagmiddag 24 oktober! En uh…. vraag aan andere ouders of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige middag van met z’n allen.

Oefenwedstrijd 14 Augustus

6 augustus 9:30  A.s. 14 augustus 2021 speelt De Paasberg 1 tegen De Arnhemse Boys 1. Deze oefenwedstrijd wordt thuis gespeelt om 14:00 uur. Graag zien we u 14 augustus op sportcomplex De Paasberg!

De trainingen beginnen weer!

2 augustus 20:30  De trainingen gaan weer beginnen! Vanaf 5 augustus zal het 1e weer gaan trainen. De week erop zal de jeugd en de rest van de senioren de draad ook weer oppakken. De JO13 en de JO16 zullen vanaf 12 augustus om 18:30 weer beginnen en de JO7 en de JO9 zullen 13 augustus om 18:30 beginnen. Het 2e en 3e zullen ook 12 augustus beginnen om 20:00. 35+ en 45+ gaan 13 augustus om 19:45 weer van start.