Geslaagde seizoenafsluiting Superveteranen dinsdag 30 mei. - sv de Paasberg

Geslaagde seizoenafsluiting Superveteranen dinsdag 30 mei.

1 juni 2023 12:00

René van Eijk

Geslaagde seizoenafsluiting Superveteranen dinsdag 30 mei.

Het seizoen zit er weer op voor de Superveteranen. Afgelopen dinsdag kwam de hele meute voor het laatst bijeen voor de traditionele fietstocht en een koud/warm buffet.

Na een bakje koffie met heerlijk vers gebak van bakkerij Reijnen werd vanaf het clubhuis koers gezet naar recreatiepark De Veerstal in Lathum. Mooi gezicht al die grijze koppen langs de oever van de IJssel. Geen lekke banden, maar wel een kopstaart-botsing tussen Henk van Loghem en Karel Nolsen toen Van Loghem plotseling in de remmen kneep en Karel dit dus niet had gezien. Een kleine buiteling was het gevolg, maar gelukkig zonder gevolgen.

Na een goede lunch bij De Veerstal werd daar ook gebowld. Mooie worpen gezien, maar sommigen produceerden ook de nodige stuiterballen…….

Daarna weer de terugreis aanvaard om de dag af te sluiten met een koud/warm buffet. Goede kwaliteit van het eten en meer dan voldoende voor iedereen.

Al met al een geslaagde dag met dank aan Karel en René als organisatoren, aan Saskia Hofs (barbediening) en John Coldewijn en Jan Maassen van de Brink voor het helpen opruimen van de troep na afloop.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!