Zaterdag 21 januari VDZ 10-3 tegen Paasberg 10-1

25 januari 2023 12:45

Zaterdag 21 januari VDZ 10-3 tegen Paasberg 10-1

Afgelopen zaterdag was het zover, ons team mocht eindelijk na de winterstop weer beginnen met voetballen. En we mochten beginnen met VDZ, ons team was van de 4e klasse naar de 3e klasse gepromoveerd dus de meiden en jongens mochten ertegenaan.

En het begon vrij goed we hielden 3x12,5 minuut stand met een uitslag van 3-3 gelijk maar in de laatste 12,5 minuut viel onze verdediging om en was dit team van VDZ te sterk voor ons. Er moet bij gezegd worden dat we niet als team geheel compleet waren, maar geen excuus, het was een mooie wedstrijd waar we weer wat van geleerd hebben op naar de volgende wedstrijd!

Einduitslag 8-3 verloren.