SCREEN

AVW 66 D2 - Paasberg D1

19-04-2014 - Dit was een wedstrijd die ons een stap dichter bij het kampioenschap kan brengen. We mochten op het hoofdveld van deze 1e klasser voetballen. Onze tegenstander staat op de 2e plaats bij ons in de poule.

De wedstrijd begon en we waren niet echt goed maar we kwamen al heel snel op 1-0 voorsprong. We waren slecht maar de tegenstander nog slechter.........

Lees hier meer over de wedstrijd AVW 66 D2 - Paasberg D1

Invoering controle Spelerspassen

Met ingang van 1 januari 2014 geldt de verplichte visuele controle van de spelerspas ook voor de categorie B (mannen en vrouwen). In de categorie A werd sinds 1 september al gewerkt met de visuele controle en nu geldt dit dus ook voor wedstrijden in categorie B.

Meer informatie over de invoering van de visuele controle bij de categorie B lees je hier. Daarin is ook aandacht voor de wijzigingen in de uitvoering van de visuele controle die vanaf nu gelden voor zowel categorie A als B.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Verslagen Paasberg 1

De wedstrijdverslagen van Paasberg 1 (via de Gelderlander) zijn vanaf heden te vinden onder Voetbal/Paasberg 1. (klik vervolgens op Bekijk notitieboek

Voetbal.nl app

Bekijk nu de gegevens van jouw favoriete teams via de app van Voetbal.nl. KLIK HIER voor meer informatie.

* een account bij www.voetbal.nl is wel nodig

Om de Voetbal.nl app te kunnen gebruiken, dien je eenmalig in te loggen met hetzelfde gebruikersnaam en wachtwoord als je gebruikt op www.voetbal.nl. Indien je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, dien je je eerst op www.voetbal.nl gratis te registreren. In het geval je het wachtwoord bent vergeten behorend bij je gebruikersnaam kun je op de inlogpagina door te klikken op de knop ‘Wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord toegestuurd krijgen op het door jou opgegeven e-mailadres. Indien je (ook) je gebruikersnaam bent vergeten, kun je via de ‘Wachtwoord/gebruikersnaam vergeten?’ op www.voetbal.nl (rechtsboven in het scherm, als je bent uitgelogd) deze opvragen.

Trots op onze club

57 voetbalverenigingen uit de regio Arnhem, Nijmegen en Maas en Waal hebben in 2010 een convenant gesloten. Dit convenant bestaat uit afspraken waarmee we onsportief gedrag op de voetbalvelden tegen willen gaan en gaan strijden voor Fair Play. U kunt onsportief gedrag bij competitiewedstrijden nu direct melden.
Hieronder een filmpje hoe dat te doen. Hier de link naar het meldingsformulier.

U bevindt zich hier: Home